RAM - Welkom in het nieuwe atletiekseizoen 2020-2021

   

 

Het nieuwe atletiekjaar start op 1 november. Wij hopen van harte dat we je ook dit jaar terug mogen verwelkomen. Terug aansluiten kan via onderstaande stappen. Er zijn alvast ook al enkele nieuwe atleten aangesloten.

 1.       vul dan de aanvraag vergunning in via de website, en

2.       maak het lidgeld over op rekening BE78 9799 5788 3186 van RAM vzw met vermelding van ‘Naam Atleet’.

 

Weetjes

CORONA-korting 2019/2020 : omdat je door het wegvallen van heel wat evenementen minder kans kreeg om onze club mee te kleuren, zal de korting voor het aflopend atletiekjaar maximaal zijn. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je aansluiting vernieuwen. Wij zorgen voor het terugstorten van deze korting.

 

UITPAS samenwerking : Mechelse atleten met een UITPAS kunnen hun kaartnummer doorgeven en krijgen 10 extra punten op hun kaart.

 

ATLETIEKPISTE De Nekker : De aannemer wil zo snel mogelijk starten om dit jaar mogelijks de asfaltwerken (=basis voor uiteindelijke toplaag) af te ronden. Vanaf oktober blijven we op De Nekker trainen maar verhuizen naar een voetbal of hockeyveld. Op zaterdag zijn er nu al extra mogelijkheden om indoor te atletieken in Muizen.

 

Zit je met een vraag, mail deze op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vanaf het sportjaar 2020-2021 is er een aparte categorie voor joggers (RAM Road Runners). Daar zij slechts in beperkte mate gebruik maken van de faciliteiten, en niet begeleid worden door een trainer, kunenn zij aansluiten tegen een sterk verminderd tarief (basisprijs 60€).

Een gevolg is dat de aparte prijscategorie voor recreanten is afgeschaft daar recreanten die niet tot de categorie joggers behoren dezelfde ondersteuning krijgen als andere atleten. Ook atleten die niet aan wedstrijden deelnemen, ontvangen vanaf dit jaar dus een wedstrijdnummer.

Beste atleten,

 

Na rondvraag bij onze atleten, starten we onze trainingen voor een groot deel van jullie terug op.

 

Hieronder kan je de algemene richtlijnen terugvinden

Ook de trainingen in zaal en op de Schalk gaan niet door tot aan de paasvakantie.