Trainingen in coronatijden te Mechelen (update ma 15/11)

 

De lange herfstvakantie zit erop. Het was zeer duidelijk dat de jeugd ons trainingsaanbod smaakte. Mercike voor alle trainers die van geen ophouden willen weten.

 

Door de lockdown is het lastiger om bij De Nekker info te krijgen over verdere mogelijkheden na de vakantie. Voorlopig garanderen we onderstaande voor de jeugd:

 

  • Woensdag van 18u00 tot 19u00
  • Vrijdag van 18u00 tot 19u00

 

Hopelijk nog steeds op het hockeyveld, maar het kan ook op voetbalveld 3 worden.

 

Vanaf cadet (°2007 en ouder) zijn er nog steeds geen clubtrainingen mogelijk. De Nekker kan ook geen verlichtte velden ter beschikking stellen voor individuele trainingen.

Je kan wel steeds bij je trainer terecht voor een individueel trainingsschema. Weet je niet hoe je trainer te contacteren? Informeer bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar zijn/haar contactgegevens.

 

Blijf de homepagina van onze website opzoeken voor het laatste trainingsnieuws!

 

Houd jullie goed, blijf sporten, draag zorg voor mekaar en hopelijk tot gauw!

RAM

 

Vanaf het sportjaar 2020-2021 is er een aparte categorie voor joggers (RAM Road Runners). Daar zij slechts in beperkte mate gebruik maken van de faciliteiten, en niet begeleid worden door een trainer, kunenn zij aansluiten tegen een sterk verminderd tarief (basisprijs 60€).

Een gevolg is dat de aparte prijscategorie voor recreanten is afgeschaft daar recreanten die niet tot de categorie joggers behoren dezelfde ondersteuning krijgen als andere atleten. Ook atleten die niet aan wedstrijden deelnemen, ontvangen vanaf dit jaar dus een wedstrijdnummer.

Beste atleten,

 

Na rondvraag bij onze atleten, starten we onze trainingen voor een groot deel van jullie terug op.

 

Hieronder kan je de algemene richtlijnen terugvinden

Ook de trainingen in zaal en op de Schalk gaan niet door tot aan de paasvakantie.